< scroll

Paais!

Flyer bakkerij Paais Logo op bakfiets Diverse taarten in een etalage Carrotcake in doos

Paais! Een smakelijke samenwerking

Een opdracht om van te smullen! Ik bedacht de naam, ontwierp het logo en verschillende middelen én ontwikkelde, samen met Publiek, de webshop. Iedereen in en rondom Peize heeft inmiddels kennisgemaakt met de lekkernijen van Bakkerij Paais!

Samen met Publiek en REYP hebben we Paais zichtbaar gemaakt, zichtbaar op grote hoogte én in de brievenbus.

Van P.S. naar Paais

Paais is de Groningse benaming voor het dorpje Peize. Van P.S. naar Paais: we hoefden alleen twee a’s en een i toe te voegen. Paais klinkt daarnaast wel verdacht veel als de Engelse benaming voor taart: Pies, nietwaar?

Paais heeft nu twee vestigingen. Sinds 2009 is Marcel met P.S. koffie, thee en taart gevestigd in de ‘Oude Kijk’ in Groningen. Deze vestiging -inclusief mensen en heerlijke taarten- blijven. De naam wordt veranderd naar Paais Proef-lokaal. Hier proef je écht lokaal! Het Proef-lokaal is de plek waar je de taarten per puntje leert kennen terwijl je schommelt midden in de stad.

Loopt het water je al in de mond? Bestel snel, daar ga je geen spijt van krijgen!

Volgende case

AD-Advies

Bekijk mijn meest recente werk

Alfons Daanje is Arbeidsdeskundige, mediator en loonwaarde expert met een ontzettende passie voor zijn vak. Iemand die echt kijkt naar de persoon achter het verhaal en het graag even anders doet dan zijn concullega’s. De huisstijl moest dit dan ook gaan uitstralen. Met als hele dikke kers op de taart een knaller van een website.... Lees verder

© Jil Potma 2023
jill
Ontwikkeld door Publiek
contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact