< scroll

De Meirin

oars besjen.
t-shirt branding van de Meirin

Wês in Meirinner

Een sterk merk met een visie dat aanzet tot nadenken en een logo dat uitnodigt om de boel eens lekker om te draaien. De gedachte achter de Meirin is in dit branding traject tot in de puntjes doorgevoerd. De Meirin leert je op een andere manier kijken naar de wereld en hoe we met zijn bewoners omgaan.

wie?

de Meirin logo

wat?

Concept
Huisstijl
Logo

met?

Logo ontwerp

Branding met een maatschappelijk randje

De Meirin neemt mensen mee in alternatieven voor het (zakelijk) leven en zet zich in voor behoud van mens en natuur. Want de manier waarop we met onze aarde en zijn bewoners omgaan moet in een ander licht komen. Keer je dagelijkse patronen om, formuleer je eigen mening. Loop met De Meirin mee, oftwel: wees een Meirinner (meeloper in het Fries). De Meirin is een beweging die tegen de stroom ingaat. Durf jij mei te rinnen?

Een logo concept dat de boel omdraait

Wanneer je het logo omkeert is het concept in een klap duidelijk: rin mei (loop mee). ‘Rin’ loopt omhoog om de boel van bovenaf te bekijken en zijn blik te verbreden. De i’tjes spiegelen elkaar en nemen elkaar mee, alsof het personen zijn.

In samenwerking met Pytsje.nl

Benieuwd wat ik voor jóu kan betekenen?

Logo animatie van de Meirin
De Meirin magazine branding
Billboard mock up de Meirin

Branding op canvas tas de Meirin

de meirin slogan op shirt

Logo op shirt de Meirin

Volgende case

Sekuer Notarissen

Bekijk mijn meest recente werk

Een bedrijf met een succesvolle, gevestigde naam rebranden is een leuke uitdaging. Heette het Friese notariskantoor eerder Mook de Notaris, gaan ze per 1 juli 2020 door als Sekuer Notarissen. Een nieuwe naam maakt een nieuwe belofte naar zowel klanten als medewerkers, aldus de twee dames die aan het roer staan. Zij beschouwen deze switch ... Lees verder

© Jil Potma 2023
jill
Ontwikkeld door Publiek
contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact