< scroll

Francesco Wessels

coach of coaches
Homepage Francescowessels.nl

De coach of coaches

Een website waar alle relevante informatie over Francesco Wessels samenkomt en waar je deze coach met een bijzonder verhaal en achtergrond écht kunt leren kennen. Het internet weet namelijk veel over Francesco te vertellen, maar zijn eigen website liep al jaren achter de feiten aan. Tijd voor verandering!

 

Benieuwd wat ik voor jóu kan betekenen?

kennismaken

Opdrachtgever

Logo Francesco Wessels

Werkzaamheden

Huisstijl
Logo
Website

Realisatie door

Logo Publiek
Jil maakt verbinding tussen identiteit, inhoud en uitstraling en verwerkt gedetailleerde ideeën tot een geheel.
- Francesco Wessels

Gedrag in relatie met prestatie

Naast zijn rol binnen het NOC*NSF en Team NL is Francesco werkzaam als coach en houdt hij zich bezig met gedrag in relatie met prestatie. Als ex-militair weet hij daar alles van. Daarnaast is hij te boeken bij Speakers Academy en Papendal events voor lezingen en presentaties.

De wens was een platform waar je Francesco enerzijds leert kennen en anderzijds ook kunt boeken voor lezingen en events. Waar je de meest actuele publicaties over hem kunt vinden, maar ook zijn boeken kunt kopen. En waar je kunt lezen over zijn aanpak, maar ook over zijn achtergrond. Niet met het binnenhalen van leads als doel, maar het onderscheppen van nieuwsgierige google-aars (nee geen goochelaars) en ze te dienen met relevante informatie.

Met de website als uiteindelijke doel ging ik eerst aan de slag met de identiteit en uitstraling. Het moest de Francesco van nu uitstralen, maar ook zijn achtergrond weergeven. Met hier en daar een leuke knipoog naar zijn persoonlijke leven.

Swipe door de afbeeldingen voor een impressie of bekijk de website via de link!
Website ontwerp Francescowessels.nl Website ontwerp Francescowessels.nl Website ontwerp Francescowessels.nl
© Jil Potma 2023
jill
Ontwikkeld door Publiek
contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact