< scroll

Mijn werkwijze

Kick-off

but first: coffee

Om te beginnen leer ik jou en je bedrijf graag kennen middels een (video)belletje of gewoon in real life. Dit kan via Zoom, bij mij op kantoor, of ergens in een horeca zaak naar keuze.

Tijdens deze kennismaking beginnen we met de ‘Kick-off’; een goed startpunt om je missie en visie helder te krijgen. Oftewel: Waar sta je voor en waar wil je naartoe? Wat maakt jouw onderneming bijzonder en uniek? Tijdens deze sessie bespreken we je wensen, dromen en ambities.

plan een afspraak in

Set the mood

sfeer & moodboard

De uitkomst van de ‘Kick-off’ werk ik voor je uit als naslagwerk. Hierna begin ik met een moodboard. In het moodboard vertaal ik de uitkomst van de kick-off naar iets beeldends en tastbaars. Dit is een mooi startpunt en zorgt ervoor dat we dezelfde sfeer voor ogen hebben. Denk aan foto’s, kleuren, reeds bestaande huisstijlen, interieur, enz. Alles wat maar inspirerend is en een goede richting/houvast geeft.

wait for it

Concept & ontwerp

it's all magic

Nadat ik de kick-off vertaald heb naar een moodboard ga ik aan de slag met het concept. Een concept werkt als een kapstok: hier kun je alles aan ophangen. Het is alles wat we besproken hebben vertaald naar jouw eigen logo/huisstijl.

Ik stop niet tot ik het YES-gevoel heb. Ik volg altijd mijn gut-feeling: een soort kriebel in mijn buik. Alleen dan presenteer ik met trots het nieuwe gezicht van je bedrijf.

I present to you..

drumroll please

Ondanks mijn creatieve vak en de mate waarin ik af ga op mijn gevoel en intuïtie, hecht ik veel waarde aan een goede onderbouwing. Ik probeer helder te formuleren waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb en hoe ik tot het resultaat ben gekomen. Dit presenteer ik vervolgens bij de volgende afspraak. Hierbij is het proces nooit hetzelfde en de uitkomst zéker niet.

We bespreken ook direct de next steps. Wat heb je nodig? Denk aan visitekaartjes, een website, een creatieve uiting?

Laten we kennismaken!

plan een afspraak in
© Jil Potma 2023
jill
Ontwikkeld door Publiek
contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact