< scroll

Mijn werkwijze

but first: coffee

kennismaken

but first: coffee

Ik ben een beelddenker, ben erg intuïtief ingesteld en ik heb doorgaans weinig woorden nodig om tot ideeën of een concept te komen.  Toch leer ik jou en je bedrijf graag kennen middels een (video)belletje. We bespreken je visie, missie, wensen, dromen en ambities. Wat maakt jouw onderneming bijzonder en uniek? De energie die jij uitstraalt zorgt ervoor dat ik een goed beeld krijg en aan de slag kan!

plan een belafspraak in

onderzoek & debriefing

gevoel vertalen naar woord

Na ons gesprek begin ik met een debriefing. Als iets onduidelijk is trek ik aan de bel, zo niet; dan ga ik aan de slag. Hier komt veel research en strategie bij kijken: Wat is de juiste uitstraling voor jouw bedrijf? Wie is je doelgroep? Wat doen concurrenten? Waar moet de focus op liggen?

wait for it

concept & ontwerp

It's all magic

Na het onderzoek ga ik aan de slag met het concept. Een concept werkt als een kapstok: hier kun je alles aan ophangen. Het zijn je kernwaarden en visie vertaald in iets tastbaars.

Pas dan ga ik verder met het logo en de rest van de huisstijl. Ik stop niet tot ik het YES-gevoel heb. Ik volg altijd mijn gut-feeling: een soort kriebel in mijn buik. Alleen dan presenteer ik met trots het nieuwe gezicht van je bedrijf.

terugkoppeling

moment of truth

Ondanks mijn creatieve vak en de mate waarin ik af ga op mijn gevoel en intuïtie, hecht ik veel waarde aan een goede onderbouwing. Ik probeer helder te formuleren waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb en hoe ik tot het resultaat ben gekomen. Dit presenteer ik vervolgens bij de volgende afspraak. Hierbij is het proces nooit hetzelfde en de uitkomst zéker niet.

Laten we kennismaken!

plan een belafspraak in
© Jil Potma 2021
jill
Ontwikkeld door Publiek
contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact contact