Branding & Print

Sekuer notarissen

Het voormalige Friese notariskantoor ‘Mook de Notaris’, maakte per 1 juli 2020 de switch naar ‘Sekuer Notarissen’.

Client

Sekuer notarissen

Partners

Diensten

Dit is wat wij zochten! Ik wist wel dat er iets moest zijn, dat mijn hart echt sneller zou doen kloppen.

Van Mook naar Sekuer

Een bedrijf met een succesvolle, gevestigde naam rebranden is een leuke uitdaging. Het voormalige Friese notariskantoor ‘Mook de Notaris’, maakte per 1 juli 2020 de switch naar ‘Sekuer Notarissen’. Een nieuwe naam maakt een nieuwe belofte naar zowel klanten als medewerkers, aldus de twee dames die aan het roer staan. Zij beschouwen deze rebranding als een mooie kans in plaats van een obstakel, een mindset waar ik me graag bij aansluit.

De naam Sekuer is de basis voor het woordmerk. Vanaf de K staan de letters hoger ten opzichte van de eerste twee letters; dat biedt ruimte voor het ‘verstopte’ uitroepteken en het woord notarissen. Het uitroepteken is spot on, naar het uitgesproken karakter van beide dames. Daarnaast onderstreept het de nieuwe slogan: zeker weten!

Een nieuwe naam en branding kan een fantastische manier zijn om je bedrijf een boost te geven, om met een frisse blik vooruit te kijken. Let er wel op dat je merk herkenbaar blijft, in dit geval hebben we de kleuren behouden, op een nuance verschil na. Loop jij ook met ideeën en kun je wel wat hulp gebruiken? Laten we kennismaken, de koffie staat klaar!