Branding, Print & Web

Paais! Een nieuw merk met smaak

Ik bedacht de naam, ontwierp het logo en verschillende middelen én ontwikkelde, samen met reclamebureau Publiek, de nieuwe webshop.

Client

Paais!

Partners

Publiek

Diensten

Branding

Drukwerk

Webshop

Bakkerij en Proef-lokaal

Een opdracht om van te smullen! P.S. koffie, thee en taart is al jaren gevestigd in de Kijk in ‘t Jat. Zij hebben zichzelf voornamelijk op de kaart gezet met hun heerlijke koffie en taarten. Toen er behoefte kwam aan meer ruimte om te bakken werd bakkerij PAAIS! in het gelijknamige dorp (Paais is de Groningse benaming voor Peize) geopend.

Ik bedacht de naam, ontwierp het logo en verschillende middelen én ontwikkelde, samen met reclamebureau Publiek, de nieuwe webshop. Met hulp van Publiek en REYP is Paais! zichtbaar gemaakt op grote hoogte én in de brievenbus, een resultaat waar we trots op zijn.

Geweldig, het uitroepteken nodigt echt uit om Paais! hardop te roepen!

Van P.S. naar Paais!

Sinds 2009 is Marcel met P.S. koffie, thee en taart gevestigd in de ‘Oude Kijk’ in Groningen. Deze vestiging blijft bestaan en de naam wordt gelijkgetrokken aan de bakkerij. Van P.S. naar Paais!: we hoefden alleen twee a’s en een i toe te voegen. Paais klinkt daarnaast wel verdacht veel als de Engelse benaming voor taart ’pies’, nietwaar?

Het Proef-lokaal is dé plek waar je de taarten per puntje leert kennen terwijl je schommelt midden in de stad. Hier proef je écht lokaal!

Loopt het water je al in de mond? Ga dan snel naar Paais.nl, daar ga je geen spijt van krijgen!