Branding & Print

Performance coach Geert Hidding

Wat begon met alleen een logo, is inmiddels al met vele middelen doorontwikkeld.

Client

Geert Hidding

Diensten

Branding

Drukwerk

“De weg naar succes komt met ongemak, twijfel en chaos.” Aldus Geert Hidding. Al een aantal jaar coacht Geert mij in het ondernemerschap. Toen ik net begon met ondernemen kwam er een hoop op me af. Ongemak, twijfel en chaos waren mij zéker niet onbekend. Toen kwam Geert op mijn pad.

Door middel van kleine stapjes helpt Geert je om verder te komen en meer uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld door langzaam afscheid te nemen van oude overtuigingen die je niet (meer) dienen en je accountable te houden aan je gestelde doelen. Hierbij ben je zelf expert van de inhoud en ondersteunt Geert je bij het proces. 

Vanuit haar intuïtie en creativiteit brengt Jil mijn branding telkens naar een volgend niveau waarbij ze blijft verrassen

Win-win

En zo help ik Geert op mijn beurt met zijn visuele identiteit. Een erg waardevolle wisselwerking, waar we beiden veel uithalen. Wat begon met alleen een logo, is inmiddels al met vele middelen doorontwikkeld. Inmiddels hebben we een huisstijl die staat én Geert zijn ideale doelgroep aanspreekt: Ondernemers die niet vies zijn van een flinke dosis zelfontwikkeling en toe zijn aan het volgende niveau in hun ondernemerschap.