Branding traject

Voor de ondernemer die wil professionaliseren, de zzp’er die goed van start wil of het winstgevende bedrijf dat toe is aan een rebranding.

Versterk jouw visuele impact

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken in je ondernemersreis, of je staat op het punt om je bedrijf naar een professioneler niveau te tillen. Je overweegt een nieuwe visuele identiteit te laten ontwerpen om je merk (weer) sterk neer te zetten.

Mijn missie is om je te laten opvallen in de menigte, met een ontwerp dat de kern van jouw merk perfect weerspiegelt. Wat je ook overweegt, we starten altijd met het verkennen van jouw behoeftes en wensen.

Ik vind het belangrijk om iemand fysiek tegenover me te hebben, zodat ik de 55% non-verbale communicatie op kan pikken.

Werkwijze

Na een eventuele kennismaking gaan we van start met een merksessie. Dit is een creatieve sessie bij mij op kantoor waarbij o.a. kernwaarden, doelen en de ‘why, how, what’ aan bod komen: de basis van je merk en de ingrediënten voor de toekomstige huisstijl. De output van deze sessie gebruiken we als leidraad voor alle visuele doorvertalingen.

 

Vervolgens ga ik aan de slag. Een proces waar ik de ruimte voor neem. Een paar weken later presenteer ik jouw nieuwe logo en huisstijl. Ik ga door tot het precies kloppend voelt, precies op maat gemaakt voor jou. Al mijn ontwerp keuzes zijn gebaseerd op de inzichten die zijn voortgekomen uit de merksessie. Op deze manier kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor wie?

 

✦  Ondernemers die willen professionaliseren.

 

✦  Startende ondernemers die goed van start willen.

 

✦  Zelfstandige professionals die hun merk willen versterken.

 

✦  Merken waarbij de huidige uitstraling niet meer klopt.

 

✦  Bedrijven die een doorstart willen maken.

 

Wat Krijg Je?

 

✦  Een fysieke merksessie om jou en je onderneming beter te begrijpen.

 

✦  Een uniek en op maat gemaakt logo dat jouw verhaal vertelt.

 

✦  Een complete huisstijl met kleurenpalet en lettertypes voor consistente branding.

 

✦  Een revisie ronde om ervoor te zorgen dat alles perfect aansluit.

 

✦  Persoonlijke begeleiding en aandacht gedurende het hele proces.

Benieuwd of een logo/huisstijl traject iets voor jou is of wil je eerst kennismaken? Don’t be a stranger! Ik bespreek graag samen met jou je ideeën en wensen. Neem contact op via het contactformulier.

Samenwerken met Jil is een waar feestje! Creatief sterk en helder in haar communicatie, vlot in contact en bovenal een warme persoonlijkheid met enthousiasme en diepgang. Jil voelt erg goed aan wat de essentie is en weet deze treffend te vertalen in haar vormgeving. – Marieke Jutte


Veelgestelde vragen