Deep-dive traject

Zet jouw zakelijke dromen om in werkelijkheid met mijn deep-dive branding traject. In 4-6 maanden tijd creëren we samen een visuele identiteit die perfect bij jou past!

In 6 maanden naar jouw droomonderneming

 

Ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan als ondernemer? Of wil je jouw bestaande bedrijf een nieuwe uitstraling geven? Met het deep-dive traject gaan we samen aan de slag om jouw zakelijke dromen tot leven te brengen en jouw merk authentiek neer te zetten. Of je nu een lange carrière in loondienst achter de rug hebt of je bestaande bedrijf een vernieuwde koers wilt geven, ik ben hier om je te helpen je doelen te realiseren.

 

Ik ben jouw sparringpartner, merkstrateeg, grafisch vormgever en coach in één. We beginnen met een visionboard om je dromen en ambities te visualiseren en eindigen met een complete, op maat gemaakte huisstijl voor jouw onderneming. Mijn ervaring als grafisch vormgever in combinatie met mijn recent afgeronde opleiding tot coach geeft me de tools om onder de oppervlakte te duiken waardoor we authentieke beslissingen kunnen nemen die aansluiten bij jouw ambities. Mijn intuïtieve benadering zorgt voor een oprechte, hartgedreven aanpak waarmee we jouw unieke verhaal vertellen.

 

Als onderdeel van het deep-dive traject ontvang je een werkboek met verdiepende vragen en opdrachten. Deze helpen je om nog dieper na te denken over je wensen en dromen, zodat je de juiste koers kunt bepalen voor jouw onderneming.

 

Geen standaardoplossingen of ego-gedreven aanpak hier. Ik bied pure, op maat gemaakte ontwerpen die resoneert met wie jij bent en waar je voor staat.

Wat klanten over hun ervaring met mij zeggen:

 

“Jil wist mijn visie perfect te vertalen naar een verbluffend logo voor mijn coachingpraktijk. Haar aandacht, professionaliteit en creativiteit hebben al mijn verwachtingen overtroffen.”

 

“Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik meteen de klik met Jil. Haar gevoel voor design en haar vermogen om mijn ideeën te begrijpen resulteerden in een prachtig logo en huisstijl die ik nog steeds met trots presenteer.”

 

“Jil’s aanpak is open, eerlijk en verrassend professioneel. Mijn huisstijl en logo overtroffen alle verwachtingen en ik zou haar zeker aanraden!”

Wie, wat, waar(om)

In 6 maanden tijd werken we samen aan het gezicht van jouw bedrijf. Je zult precies weten wat je doet, voor wie je het doet en waarom je het doet. Alles komt samen in een visuele vertaling dat jouw unieke verhaal vertelt.

Klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Vul het contactformulier in en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Samen zetten we de eerste stap naar jouw droomonderneming en brengen we jouw visie tot leven!


Oprecht geïnteresseerd als persoon maakt het dat Jil de kern heeft geraakt voor de ontwikkeling van mijn logo, huisstijl en heeft mede ervoor gezorgd dat de website de juiste snaar raakt in de communicatie. Jil maakt van het idee een passend concept met leven en kleur. – Alfons


Veelgestelde vragen