Upbranding traject

Heb je al een logo en huisstijl, maar voelt het alsof het tijd is voor een upgrade? Met mijn upbranding traject help ik je om jouw bestaande branding naar een hoger niveau te tillen en er nieuw leven in te blazen.

Wat is upbranden?

Upbranden is het proces van het verfijnen en verbeteren van je bestaande merkidentiteit. Het gaat verder dan een kleine aanpassing; we kijken naar het geheel en zorgen ervoor dat je branding nog beter aansluit bij je visie en doelen.

 

Tijdens onze gezamenlijke sessie nemen we jouw huidige branding onder de loep. We bespreken wat er goed is en wat mag blijven, maar ook waar ruimte is voor verbetering. We praten over je dromen en wensen, en stellen doelen voor waar je over vijf jaar wilt staan. Samen verfijnen we jouw merkidentiteit, zodat het perfect past bij wie je bent en wat je wilt bereiken.

 

We maken jouw bestaande branding sterker door middel van bewuste keuzes. We kijken naar kleuren, typografie, grafische elementen en andere aspecten die jouw merk definiëren. Door aandacht te besteden aan de details, zorgen we ervoor dat je branding jouw verhaal helder en krachtig vertelt.

Waarom upbranden?

 

✔ Moderniseren: Zorg dat je merk fris en eigentijds aanvoelt.

 

✔ Aansluiting: Laat je branding beter aansluiten bij je doelgroep en doelen.

 

✔ Versterken: Verhoog de impact van je merk door consistente en doordachte visuals.

 

Samen naar jouw vernieuwde merk

Laat me je helpen om jouw merkidentiteit naar een hoger niveau te tillen. Na onze sessie zul je een vernieuwd gevoel van richting en doel hebben, met een merkidentiteit die je met trots aan de buitenwereld kunt presenteren.


De visuele vertaalslag die Jil heeft gemaakt van mij, en mijn coachingspraktijk, naar een logo vind ik nog steeds verbluffend. Ze luistert met aandacht, stelt precies de juiste vragen, is professioneel in haar benadering en wist met een voorstel te komen waar niets aan op- of aan te merken was. Mocht je opzoek zijn naar een merkstrateeg en/of vormgever dan kun je niet misgaan met je keuze voor Jil. Ze komt haar belofte meer dan na en overtreft alle verwachtingen. – Janneke


Veelgestelde vragen